Disfresses de Halloween

Disfresses de Halloween per Adults, Infantils i Nadons

La festa de Halloween i les seves Disfresses de Halloween té molta història, ja que ens data de mitjans del segle XVIII, on ja es celebrava a terres estrangeres celtes on es barrejava amb un fort arrelament de antigues tradicions paganes. La paraula Halloween significa ‘’Nit Santa’’, i té una història que val la pena examinar breument; doncs, durant la propagació de la cultura celta per les terres on s’introduïen els seus habitants, es barrejaven les tradicions i mites autòctones, com el que els druides celtes realitzaven a els seus compatriotes una vegada morien i que dóna origen a la festa de Halloween.

Articles 1 a 20 de 900 totals

per pàgina
Pàgina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Quadrícula  Llista 

Configura sentit descendent

Aquests druides, al acabament del estiu, quan les fulles queien, símbol pels celtes de la arribada de misteriosos presagis, feien rituals per acomiadar l’esperit de les persones que morien. I això es realitzava a l’arribada de la tardor, quan els arbres es despullaven, i segles més tard, fem honor a aquell dia de tradicions i rituals amb la festa de Halloween més universal que mai.

Halloween, és la festa per excel•lència de les disfresses, però no qualsevol disfressa es vàlida per aquesta festa, no. Ha de ser una disfressa d’una temàtica molt concreta, Halloween és la festa on es dóna via lliure a les bèsties més macabres, als éssers repugnants que viuen amagats durant tot l’any, a les bruixes i bruixots més temibles i amb més poders, als dimoniets i dimonis sortits del avern, als vampirs xucla-sang que han vingut volant des de el mateix Transilvània i en general, a qualsevol disfressa que pugui espantar una mica als veïns i veïnes, als amics i a la gent que surt a passar-ho bé aquesta nit.

I a la nostra web, les tenim totes. Som experts en disfresses i com és evident les nostres festes preferides són les que més gent es disfressa. A Halloween no hi ha límits per disfressar-se, sempre que sigui per passar-ho bé, tothom es pot disfressar i sortir al carrer amb els amics a divertir-se. A la nostra marca coneixem bé la temàtica de la festa que tractem i per això t’oferim un catàleg immens perquè trobis la teva disfressa.

Accessoris per a Disfresses de Halloween.

També tenim una secció dedicada només als accessoris, molt important també per donar realisme a la disfressa i perquè et sentis com un veritable personatge de conte. ¿Que seria del bruixot i la bruixa sense la seva escoba? ¿O l’home llop sense les seves temibles urpes i dents? ¿I que pensaries si trobessis un pobre fullet diabòlic sense la seva destral trinxadora de carn? No seria el mateix clarament, les disfresses que s’acompanyen dels seus accessoris són les que més crits i esglais acumulen.

Preparat per la festa universal de la por i la diversió visitant la nostra web i cercant la teva disfressa, tenim seccions especials per aquesta festa que fan un recull de les disfresses més terrorífiques i divertides. Les tenim de moltes talles i mides, siguis com siguis, la teva disfressa t’està esperant a la nostra web.