Pirates / Corsaris

Disfressa de Pirata per a Festa de Pirates i Corsaris

¿No has volgut mai sentir-te com un autèntic pirata? ¿O descobrir mons inexplorats i verges amb el teu vaixell i viure aventures trepidants i emocionants tripulant una nau amb una trentena de homes al teu servei? Ara pots, disfressar-te amb una disfressa de pirata, converteix-te en un sanguinari pirata amb una pota de fusta i un fidel lloro a la espatlla o millor treballa pel teu regne com a corsari vetllant pels mars dels teus dominis i atemorint als malfactors amb els teus canons, o navega pel teu compte buscant fidels tripulants assedegats de aventures i tresors que t’acompanyin en la teva incansable recerca. Recorda que hauran de ser homes i dones forts i atrevits que no es deixen atemorir per res i amb moltes ganes de diversió.

Articles 1 a 20 de 152 totals

per pàgina
Pàgina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Quadrícula  Llista 

Configura sentit descendent

Tot el que imaginis i vulguis ser ho trobaràs a la nostra web. Els pirates són personatges perfectes per gaudir a qualsevol època de l’any i en qualsevol festa. Al hivern, pots convertir-te en un temible pirata amb capa i pantalons llargs a ratlles on hi amagaràs la teva pota de fusta i amb un barret molt gros que et protegeixi del fred i del vent i a l’estiu gaudeix de la teva lleugera disfressa de pirata del mar carib amb pantaló curt i amb un gran cinturó ample, i si ets un veritable pirata valent només et farà falta portar un barret negre i una cinta a l’ull, sense samarreta i amb el teu lloro de color verd.

Els teus signes de identitat a partir d’ara seran els ossos creuats sobre un fons negre i amb la calavera al centre, i així tothom et reconeixerà com el que ets; un pirata. I si algú té cap dubte, afegeix a la teva disfressa un complement que coroni la teva imatge amb el realisme que mereix. De complements en tenim un munt de la temàtica pirata, que combina la tranquil•litat del mar amb el fragor de la batalla, com espases i barrets, o si vols també tenim mocadors negres per amagar el teu cabell dins del barret o banderes de pirata grans perquè el vaixell teu sigui el més brillant, o també garfis per les mans, i així et podràs lluir explicant històries de supervivència amb depredadors marítims o lluites violentes amb altres pirates que ara són morts gràcies a la teva valentia i decisió. Tot això evidentment, ho hauràs d’acompanyar amb un accent de veritable pirata i que és l’únic complement que hauràs de portar preparat de casa!

Però no et preocupis, mentre assages la teva poderosa veu de pirata furiós, pots navegar per les aigües de la nostra web mentre busques una disfressa adequada, i pensa que aquí les tenim totes de disfresses de pirata, de pirata valent i també de valentes, per mini-pirates i pirates júnior, per a tota una família de valents pirates.

Sortiu tots junts a conquerir els mars de l’exterior i passeu-ho tant bé com mai amb les possibilitats que ofereixen les disfresses i la diversió de sentir-te un personatge únic.